01/08/2002 – Zeeland Tour – Podium De Stulp, Renesse

Veel regen die nacht. Wat een aantal van ons wakker houdt (dat en de tijgers van het uit het niets verrezen circus bij de parkeerplaats) en een paar anderen een nat bed oplevert (vanwege de niet geheel waterdichte tent). Kamperen is zoooo leuk! Inmiddels wordt het steeds krapper in de tent, in het kader van hoe meer zielen hoe meer vreugd. We besteden de dag aan waar we inmiddels goed in zijn: beetje kletsen, beetje lezen, beetje tijgers kijken, beetje pitten. Het is vakantie. Langzaam maar zeker wordt het ook weer wat beter (lees droger) en tegen de tijd dat we naar Renesse vertrekken is de zon weer terug. Zowel Edwin als ik hebben wat last van onze stemmen en zitten er sowieso een beetje doorheen. In tegenstelling tot vorig jaar staat er op het plein nu wel een tap, wat er in ieder geval ook voor zorgt dat het plein wat drukker is dan vorige keer. Lekker podium. We eten eindelijk iets fatsoenlijks, stappen het podium op, en gaan los. Inmiddels ben ik redelijk door mijn dip heen en kan een deel van Edwin’s zangpartijen overnemen. Met name de tweede set staat als een huis. Goed optreden dus. We ruimen in recordtempo op, drinken nog wat op het terras, zien hoe het jong spul de nacht in gaat, nemen afscheid van Peter & Lizette, en besluiten de avond zoals het hoort: Montignac-en tot het einde.