03/08/2002 – Zeeland Tour – Het Kasteel van Batavia, Westkapelle

De zon schijnt, het is een mooie dag. De families van Hooft en van der Meijden zijn vandaag elders, de rest van de club zont, leest, wandelt, slaapt of brengt de dag op anderszins nuttige wijze door.

Rond een uur of 5 rijden we richting Westkapelle waar we zullen spelen in een knus, bruin café. Nadat we opgebouwd hebben, schuiven we aan tafel in het bij de kroeg behorende restaurant. Wederom prima. Een aanrader. Het optreden zelf is zonder twijfel het beste optreden van de tour. Veel zweet, van zowel band als publiek. En veel goede reacties. Een perfecte afsluiter.

Die nacht wordt het laat, of beter: vroeg. Als we rond een uur of 6 het parcour voor de triathlon hebben afgezet en Christan uitgebeld is wordt het rustig. De buren kunnen nu ook eindelijk de ogen even sluiten.