14/08/2003 – De Stulp, Renesse

Uit het fanclubblad:

Ik zit naast het podium in Renesse, In ‘t Wild is aan het spelen, Gijs is aan het mixen en ik? Ik ben voor de gezelligheid mee – kan ik nog een beetje Zeeland-feeling proeven. Nou, eigenlijk doe ik de monitormix, maar de heren zijn zo snel tevreden, dat ik even wat kan schrijven voor Gewild. Het is lekker weer, het pleintje loopt langzaam vol en we hebben Brabants bier. We zullen zo wel weer bij Koen van de Stulp blijven hangen en genieten van een extra dag vakantie. En ik hoor dat morgen wisseldag op de camping is (hebben we afgelopen jaar erg van genoten – zie Gewild van september 2002), dus wie weet blijven we nog een dagje hier… Kortom: na lange abstinens – de laatste keer heb ik ze gezien op Trailerpop in Rotterdam – is het weer volop genieten.

Intussen zit ik nu in de auto naast Gijs, het is wat biertjes later en ik verheug me op mijn bed, maar dat zijn nog wat kilometers, een goed moment om dit stukje af te maken. Het was een leuke dag in Renesse, uiteindelijk lukte het zelfs het wat schuchtere publiek dichter bij het podium te krijgen. En inderdaad hebben we bij de Stulp gezeten, het was weer eventjes Zeeland.

Uli,
C-Sound