11/10/2003 – Plan-C, Rotterdam

Uit het fanclubblad:

En toen was ITW weer eens te vinden in Rotterdam, en ook ditmaal weer in Plan-C. Als je er nog nooit bent geweest, ken je het ondertussen vast wel uit de vele verslagen van optredens die hier al hebben plaatsgevonden door de jaren heen.
Ook wij wilden dit weer eens meemaken. En wij moeten bekennen, het verveelt echt nooit. Komt het door de locatie? Dat speelt zeker mee, want de ambiance is er altijd geweldig te noemen, en toegegeven het is gewoon een mooie en hippe place-to-be, zeker voor een avondje stappen of beter nog in dit geval een avondje dansen.
Komt het door de mensen daar? Ook een belangrijke factor want er komt gewoon leuk en ontspannen volk die makkelijk laten blijken dat ze een optreden van ITW kunnen waarderen.
Of komt het toch weer door ITW? Zeker is dat zij voor ons toch weer de belangrijkste bijdrage vormden aan deze leuke en swingende avond uit, want wij hebben in ieder geval niet stilgestaan en dat is mede te danken aan het hoge gehalte dansbare nummers. Al waren het voornamelijk covers die gespeeld werden die avond waardoor er een feest der herkenning ontstond, ook op een eigen nummer kunnen wij in elk geval prima uit de voeten.
ITW, wij hopen julllie nog vaak te begroeten, en wat ons betreft nog vaak in Plan-C.

Een fan

In de wetenschap dat dit één van de laatste optredens is met Luc, extra m’n best gedaan om alles in me op te nemen. Lekker gespeeld, het publiek luisterde en danste, en het was gezellig. Ik miste één of twee gezichten, maar wellicht dat we die eind december mogen verwelkomen. En eindelijk hangt er een In ‘t Wild-setlijst in de kleedkamer.

AA