12/03/2022 – 12½ jaar Anne & Alex, ‘t Wild

Anne schreef: “Het was een top feestje!!” En dat was het!

Anne & Alex zijn 12½ jaar getrouwd: een goede reden voor een feestje. Waar anders dan in De Wildse Hut. Mijn eerste optreden in een maand of drie, ons eerste optreden in bijna negen maanden en het eerste volle avondoptreden sinds januari 2020. En ook mijn eerste keer in een kroeg, zonder coronabeperkingen, sinds maart 2020.

Meteen ook kans om ‘onze’ nieuwe PA uit te proberen. Nog niet alles is binnen, geluidsman Boeis zorgt voor het ontbrekende spul. Klinkt als een klok. Met het gewicht van een kerkklok. Hopelijk kunnen we de komende tijd vaak vloeken over dat gewicht, want dat betekent veel optredens. Goed dat ik een vrachtwagenrijbewijs heb…

podium
Podium – klaar voor de band – Foto: Ton
12½ jaar Anne & Alex, 't Wild
Foto: familie Bosch

Leuk optreden. Een deels nieuw publiek, dat goed meedoet. We merken zelf dat het soms nog een beetje stroef gaat, vooral door het weinige spelen (repeteren en optreden) van de afgelopen tijd. Een lach, een knipoog en doorrr. Ik was bijna vergeten hoe fijn het is om muziek te maken, met goede vrienden, voor een mooi publiek.

Meer van dit!

Antal